Mieti työpisteesi ergonomiaa

On tärkeää, että työntekijöillä on mukava olla toimistossaan. Kun työntekijä on henkisesti ja fyysisesti tyytyväinen, se mahdollistaa yritykselle paremmat tulokset. Toimivassa toimistossa työntekijällä on hyvät oltavat, tukevat istuimet ja vankka pöytä. Häiriötekijät jäävät taustalle ja työhön on helpompi keskittyä, kun ergonomia on hoidettu hyvään kuntoon.

Paremmat tulokset

Moni on varmasti istunut joskus huonolla toimistotuolilla tai tehnyt töitä liian matalalla työtasolla. Siitä seuraa selkäkipua ja huonoa oloa. Stressi ei auta työtehtävien suorittamisessa hektisessä arjessa. Isoimmat ongelmat työntekijöiden ergonomiassa löytyykin selän takaa, sillä tuoli on se minkä päällä eniten aikaa vietetään. Löydät ergonomisia tuotteita verkosta alan liikkeestä, joilla on mahdollista parantaa ergonomiaa.

Tervettä ergonomiaa

Työpaikan ergonomiaa on myös mahdollista parantaa pienillä kikoilla, jotka eivät vie paljoa aikaa. On esimerkiksi mahdollista pitää lyhyitä taukoja työajan puitteissa, jolloin voi venytellä ja avata paikkoja. Kun rutiinit ja välineet ovat kunnossa, on turvallinen ja toimiva ergonomia varmistettu.

Laadukkaissa tuotteissa ergonomia korostuu

Apple on jo pitkään kiinnittänyt huomiota tuotteidensa ergonomiaan. Nämä suunnitteluominaisuudet löytyvät monista Applen tietokoneista ja pöytäkoneista sekä useista muista tuotteista, kuten Apple TV:stä ja Apple Watchista. Applen tuotteet on suunniteltu maksimoimaan käyttö sekä työpöydällä että iPhonen tai iPadin pienellä näytöllä. Yleisimmät Apple-tuotteiden valitukset liittyvät usein käsivarsien, selän ja ranteiden kipuihin. Applen tuotteiden ergonomisen suunnittelun on osoitettu vähentävän näitä ongelmia merkittävästi.


Comments are closed.